Нашата култура = 
нашето предимство

Живеем в ерата на идеите, във времето на конкуренция на
организационните култури.

Когато всички в организацията работят според съзнателно избраната си култура, тя е магнит за таланти и клиенти, и реално конкурентно предимство.

Мега акселераторът „Нашата култура, нашето предимство“ ще Ви даде концепции, инструменти и добри практики как да управлявате културата на организацията и екипа си, за да Ви отличава тя от всички други, да способства резултатите и формира среда за развитие на хората.

Целта и на този акселератор е да Ви провокира и замисли, информира и вдъхнови чрез идеите и опита на водещите и модераторите да градите и поддържате културата, с която ще успявате.

В първата част на мега акселератора ще Ви представим концепции, идеи и модели как да използвате културата като акселератор за бизнеса. Презентациите ще съчетаят есенцията на съвременните публикации, проверените от времето и практиката тези и изводите на лекторите. Ще Ви дадем структура как да управлявате културата на организацията и екипа си.

Във втората част ще има паралелни дискусии, за да обмените идеи и опит с хора с аналогични на Вашите интереси и ниво в организацията. В лидерските и личните акселератори темите на дискусиите се задават от участниците. Същото е и в мега акселератора. Посочете важната за Вас тема на дискусия на този линк. (https://www.surveymonkey.com/r/Z59JX82) Той ще е отворен до края на м. февруари 2019. След вот в началото на март ще определим финалните теми на паралелните дискусии.

В третата част на програмата ще Ви представим добри практики и примери. Споделете своите, а ние ще Ви помогнем за най-доброто представяне на Вашия опит.:
Формуляр за Ваш добър пример: https://lnkd.in/g2-DCaE
Формуляр за Ваша добра практика: https://lnkd.in/g9P_DB6
Номинирайте друг екип или фирма: https://lnkd.in/g5zeV8K

18.04.2019г.

9:00 – 18:00ч.

139  без ДДС 

Включва материали, кафе-паузи и обяд.

  Хотел Holiday Inn

15% отстъпка от цената при регистрация за участие до 18.02.2019г.

бул. „Александър Малинов“ 111,

1766 София

Вие избирате предварително в кои дискусии в малки групи да участвате. Запълването на местата в дискусията е хронологично според заявките за участие в акселератора. Възможни са промени в програмата според интереса към модерираните дискусии.

покана от водещия

ПРОГРАМА

8:30 – 9:00ч.

РЕГИСТРАЦИЯ

Заповядайте на кафе преди да започнем.

9:00 – 10:30ч. и 11:00 – 12:00ч.

Първа част: Презентации

Ще Ви представим четирите основни фази от процеса на управление на културата. Ще получите акцентите на концепциите, обогатени с опита на презентаторите.

Вижте подробностите

12:15 – 15:45ч.

Втора част: Дискусии в малки групи

Ще има по няколко паралелни дискусии във всеки панел, за да можете да изберете най-полезните за Вас. Модераторите са утвърдени познавачи на темата, консултанти и практици, които ще направят експозе и ще отговорят на Вашите въпроси. Програмата на модерираните дискусии създаваме заедно с участниците в акселератора.
Предложете важната за Вас тема на този линк до 28 февруари: https://www.surveymonkey.com/r/Z59JX82

Вижте подробностите

16:00 – 17:00ч.

Трета част: Добри практики и примери

Добри практики и примери от България ще ни споделят представители на фирми, които използват културата си като лост за резултати, магнит за таланти и лоялни клиенти.

Вижте подробностите

17:00 – 17:15ч.

закриване

17:15 – 18:00ч.

разговори на чаша вино

Ще Ви поканим да обмените идеи и контакти с водещите и участниците на чаша вино.

заявете участие

БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА НА СПОНСОРИТЕ НА АКСЕЛЕРАТОРА:

Ако желаете да подкрепите като спонсор събитието със свои продукти,
услуги или финансово, моля, свържете се с нас на office@docheva.com или 088 2345 521.

Благодарим за партньорството в създаването на акселератора на: